Giresunspor'dan ilginç yöntem

Giresunspor Başkan Vekili Nahid Yamak, Giresunsporlu taraftarların 2 liraya satılan fındıklardan alarak takımlarına destek olabileceklerini ve mevcut borçların ancak taraftarların desteği ile aşılacağını söyledi.1-4 Mayıs tarihleri arasında Feshane Fuar,

Giresunspor'dan ilginç yöntem

Giresunspor Başkan Vekili Nahid Yamak, Giresunsporlu taraftarların 2 liraya satılan fındıklardan alarak takımlarına destek olabileceklerini ve mevcut borçların ancak taraftarların desteği ile aşılacağını söyledi.


1-4 Mayıs tarihleri arasında Feshane Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 8. Giresun Günleri’ne katılan Giresunspor, ‘Bir fındık al, takımına destek ol’ kampanyası ile taraftarlarına çağrı yaptı. Giresunspor standında fındık, atkı, forma, bardak ve kravatlar satışa sunuldu. Stant, Giresun Günleri’ni ziyaret eden vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.


Giresun Günleri’ne katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Giresunspor Başkan Vekili Nahid Yamak, “Başta Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan olmak üzere Giresun Günleri’ni hazırlayan herkese teşekkür ederiz. Giresun Günleri vesilesi ile İstanbul’daki Giresunlular ve taraftarlarımızla buluşuyoruz. Onlarla bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz. Burada fındık, forma, atkı, bardak ve kravat satarak hem takımımıza bir katkı sağlıyoruz hem de taraftarlarımızla iç içe oluyoruz” ifadelerini kullandı.

"ALLAH'IN İZNİYLE BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIZ"
Giresunspor’un iki hafta içinde şampiyon olacağına inandığını belirten Nahid Yamak, “Önümüzdeki iki hafta içinde üç puanı almamız durumunda şampiyonluğu kutlayacağız. Ancak biz bu hafta oynayacağımız Hatayspor maçı ile bu işi bitirmek istiyoruz. Şansımız çok yüksek. Şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Teknik heyetimiz, yönetimimiz ve futbolcularımız şampiyonluğa çok motive. Allah'ın izniyle bu sene şampiyon olacağız” dedi.

"BORCUN BİTMESİ İÇİN ÜST LİGE ÇIKMAMIZ ŞART"
Giresunsporlu taraftarların takımı her konuda desteklediğini ifade eden Yamak, “Giresunspor çok zor günler geçirdi ama taraftarlarımızın dualarıyla bu noktalara geldik. İnsanların sevgisi ve desteği hep bizimle. İnşallah seneye PTT 1. Lig’de oynayacağız. Ama ciddi miktarda borcumuz var. Bu borcun bitmesi için üst lige çıkmamız şart. Bir kişi burada aldığı 2 liralık fındıkla takımına büyük destek oluyor. Mevcut borcumuz ancak herkesin desteği ile aşabiliriz. Giresunspor’un hak ettiği yerlere çok yakında geleceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.


İyi bir kadro kurarak PTT 1. Lig’de kalıcı olmak istediklerini vurgulayan Nahid Yamak, “13,5 milyon borçla aldık ancak şu an 8 milyon lira borcumuz var. İyi bir planlamayla bu borcu iki yıl içinde kapatıp Spor Toto Süper Lig’e doğru gitmek istiyoruz. Giresunspor’un ekonomik olarak sağlam temellere oturması gerekiyor. Özellikle futbol ailesine olan borçları kapatmalıyız. Bunun için de herkesin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler