Giresunspor’dan Bandımaspor’a

13 Temmuz Cuma günü Bandırma’ya gelen Adem Çalık Bandırmaspor Transfer Komitesi ile yaptığı görüşmenin ardından kendisini 2 yıllığına Bordo – Beyaz’lı yapan imzayı attı.Futbola Rize’nın bir amatör küme akibi olan Avcılar Belediyespor’un altyapısında başla

Giresunspor’dan Bandımaspor’a

13 Temmuz Cuma günü Bandırma’ya gelen Adem Çalık Bandırmaspor Transfer Komitesi ile yaptığı görüşmenin ardından kendisini 2 yıllığına Bordo – Beyaz’lı yapan imzayı attı.
Futbola Rize’nın bir amatör küme akibi olan Avcılar Belediyespor’un altyapısında başlayan Adem, yaşı as takım için forma giyme seviyesine geldiğinde kısa sürede as takım için forma giymeye başladı.

Daha sonra 2002 yılında Murgul Spor’da profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak buraya transfer oldu. Murgul Spor için ilk resmî karşılaşmasına 8 Eylül 2002 tarihinde Ofspor’a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı.Burada birkaç hafta oynadıktan sonra takımıyla sözleşmesi çift taraflifesh edildi ve Adem eski takımı Avcılar Belediyespor’a geri döndü.

Burada iki sezon oynadıktan sonra 2004-05 sezonun başında 1. Lig ekiplerinden Burdurspor’a transfer oldu. Bir sezon burada oynadıktan sonra Marmaris Belediyespor’a transfer oldu ve burada oldukça baaşrılı bir iki sezon geçirdi. Neticesinde birçok üst kademe lig takımının transfer listesine girmeyi başardı. 2007-08 sezonun başında 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor’a transfer oldu.

Takımının sezon sonu 1. Lig şampiyonluğu yaşayıp Süper Lig’e yükselmesinde büyük katkıda bulundu. 2008-09 sezonunda Süper Lig’de oynadı ve birkaç yıl içinde amatör küme’den Süper Lig’e gelerek büyük bir gelişme gösterdi. 2009-10 sezonunda Denizlispor’da başladı fakat sezonun ara transfer döneminde 1. Lig’de mücadele eden eski takımı Kocaelispor’a geri döndü.


2010-11 sezonun başında 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’la anlaşarak buraya transfer oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor