Giresunspor'da yeni dönem

Giresunspor'da teknik direktörlüğe Mehmet Birinci getirildi.Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Giresunspor'da berabere biten 3 maçın ardından Yönetim Kurulu teknik direktör Ahmet Ertem'in görevine son vermişti. Yaklaşık 2 hafta süren tekni

Giresunspor'da yeni dönem

Giresunspor'da teknik direktörlüğe Mehmet Birinci getirildi.

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Giresunspor'da berabere biten 3 maçın ardından Yönetim Kurulu teknik direktör Ahmet Ertem'in görevine son vermişti. Yaklaşık 2 hafta süren teknik direktörlük arayışlarının ardından göreve Mehmet Birinci getirildi. Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ yaptığı açıklamada, "Giresun şehrini ve Giresunspor’u tanıyan,bilen bir teknik direktör ile anlaştık. Mehmet Birinci hoca hiçbir şart sunmadan bizim istediğimiz şekilde anlaşmayı kabul etti. Kendisi ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladık. Tüm Giresunspor camiasına bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor