Giresunspor'da üzüntü var

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, Bucaspor karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirterek, "Kazanabileceğimiz bir maçta sahada 2 puan bıraktığımız için üzgünüz" dedi.Birinci, yaptığı açıklamada, deplasman

Giresunspor'da üzüntü var

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, Bucaspor karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirterek, "Kazanabileceğimiz bir maçta sahada 2 puan bıraktığımız için üzgünüz" dedi.

Birinci, yaptığı açıklamada, deplasmanda karşılaştıkları Bucaspor ile 1-1 berabere kaldıklarını anımsattı. Bucaspor maçından galip ayrılarak ligde çıkışa geçmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade eden Birinci, "Karşılaşmanın genelinde üstün oynayan taraf bizdik. 3-4 gol pozisyonuna da girdik. Bunlardan sadece birini değerlendirdik. Öne geçtiğimiz maçta kendi hatamızdan kaynaklı beraberlik golünü yedik. Tüm çabamıza rağmen tekrar öne geçmemizi sağlayacak golü bulamadık. Bucaspor'u yenebilirdik ancak başarılı olamadık. Kazanabileceğimiz bir maçta sahada 2 puan bıraktığımız için üzgünüz" diye konuştu.

Mehmet Birinci, Türkiye Kupası 2. turunda 24 Eylül Çarşamba günü Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını belirterek, "Kupa maçını önemsiyoruz. Sakarya'ya da galibiyet için gideceğiz. Sahadan galip ayrılarak kupada bir üst tura yükseleceğimize inanıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor