Giresunspor'da sinirler gergin

1. Lig'de dün deplasmanda Akhisar Belediyesi Gençlikspor'a 1-0 yenilen Giresunspor'un kulüp başkanı Osman Çırak, ''Üst üste alınan yenilgilerin hiç bir mazereti yok, çok sert önlemler alacağız'' dedi.Çırak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, galibiyet için

Giresunspor'da sinirler gergin

1. Lig'de dün deplasmanda Akhisar Belediyesi Gençlikspor'a 1-0 yenilen Giresunspor'un kulüp başkanı Osman Çırak, ''Üst üste alınan yenilgilerin hiç bir mazereti yok, çok sert önlemler alacağız'' dedi.

Çırak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, galibiyet için çıktıkları Akhisar Belediyesi Gençlikspor karşılaşmasından sahadan puansız ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, ''Maçın genelinde üstün olan taraf bizdik. Yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Rakibimiz de yakaladığı ender pozisyonların birini değerlendirerek sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı'' dedi.

Uzun haftalardır iç ve dış sahalarda aldıkları başarısız sonuçların nedenini araştırmalarına rağmen bir türlü bulamadıklarını kaydeden Çırak, şunları söyledi:

''Ligde yedi haftadır maç kazanamıyoruz. Bunun yanı sıra deplasman maçlarından aldığımız bir puan dahi yok. Ligde galibiyeti olmayan Akhisar Belediyesi Gençlikspor bizi yenerek ilk galibiyetini aldı. Yine ligde hiç gol atamayan TKİ Tavşanlı Linyitspor bize ligdeki ilk golünü atarak üç puan aldı. Bunlara akıl sır erdiremiyoruz. Üst üste alınan yenilgilerin hiç bir mazereti yok, çok sert önlemler alacağız. Her oyuncumuz giydiği formanın hakkını verecek. Teknik heyetten çok acil rapor istedik. Bu böyle gitmeyecek. Takıma zarar verdiğini düşündüğümüz oyuncularla yollarımızı ayıracağız. Taraftarımızı üzmeye kimsenin hakkı yok. Ben Giresunspor'dan başka bir takım tutmuyorum. Takıma zarar verdiğim düşüncesine kapıldığım an görevi hemen bırakırım.''

Takımda gol sorunu yaşandığına işaret eden Çırak, ''Uzun zamandır tedavisi süren forvet oyuncumuz Gleyton Santos, bu hafta sahamızda Diyarbakırspor ile sahamızda oynayacağımız karşılaşmada takımdaki yerini alacak. Artık puan kaybına tahammülüz yok. Bu karşılaşmada hem bu oyuncunun takıma yapacağı katkıyı ve hem de sert uyarılar alan diğer oyuncularımızın görevini yerine getirip getiremediğini göreceğiz. Kimse başarısız olmak için göreve gelmez. Ben ve ekibim başarılı olmak için bu göreve geldik. Bunu da gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler