Giresunspor'da Olağanüstü kurul

Giresunspor Olağanüstü Genel Kurul’a gidiyor. Konuyla ilgili Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Valilik Toplantı salonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kayyum Yönetimi olarak olağanüstü kongre kararı aldıklarını açıklayan Vali Dursun Ali Şahin,

Giresunspor'da Olağanüstü kurul

Giresunspor Olağanüstü Genel Kurul’a gidiyor.
 Konuyla ilgili Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Valilik Toplantı salonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kayyum Yönetimi olarak olağanüstü kongre kararı aldıklarını açıklayan Vali Dursun Ali Şahin, Giresunspor başkanının Giresun içinden birilerinin olması gerektiğini vurguladı. Şahin "Gönlümden Giresunspor'a başkan olacak kişinin Giresun’da yaşayan ikamet eden bir kişi olması geçiyor” dedi.

Giresunspor’un kötü günlerden geçtiğini hatırlatan Vali Dursun Ali Şahin “Biz buraya kendimiz isteyerek, ‘illa bize verin biz yapalım’ diyerek gelmedik. Giresunspor'un korumak kollamak aynı zamanda vilayetimizin de görevidir. Ben spora yatkınlığı nedeniyle bu kayyum görevini Cengiz Cindemir’in yapabileceğini düşündüm ve görev ona verildi. 3 aydır çok güzel bir görev yaptılar beraberce güzel hizmetlere vesile oldular, açık söylüyorum kulüp kendi haline kalsaydı daha kötü duruma gelecekti. Kayyum yönetimi göreve geldikten sonra bir ücrete tabidir fakat hiç bir ücret almamışlardır, kendileri araçla veya uçakla gittikleri zaman bile kendi ceplerinden harcamışlardır. Giresunspor’dan hiç bir ücret almamışlardır, çoğu illerde kayyum yönetiminden dolayı takımlar ligden düşmüştür. Giresunspor için iş adamlarından yardım istedik toplantılar yaptık iş adamları toplantıya gelmediler. Giresunlu iş adamlarından 1 kuruş daha istemedik biz de çareyi HES şirketlerinde aradık ve onlardan gereken yardımı aldık ve bu şekilde hala yardımlar devam ediyor” diye konuştu.

 Vali Dursun Ali Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:
 “Kayyum yönetimini 2 veya 3 ay tutabiliriz demiştim 3 ay artık doldu. Hedef kongre, kongre için bugün müracaat yapılacaktır, genel kongreye gidilecektir. Çeşitli isimler talip olacaktır ama ben inanmadığım bilmediğim kişilere bu kulübü verdirmem. Adam gibi bir adama teslim edeceğiz ve arkadaşlarım onlarla birlikte olacak. Ben de onları takip edeceğim. Şeffaf bir yönetim olacak.”
Giresunspor Kayyum Başkanı Cengiz Cindemir ise “Biz bir çok yönetimin yapamadığı işleri yaptık. Bizleri eleştirenler geçmişlerine baksın. Biz Giresunspor’da şeffaflığı sağladık, umarım bu yeni yönetimlerde de bu şekilde devam eder. 3 ayda elimizden geleni yaptık. Giresunspor’u maddi anlamda borçların ödenmesinde gelebilecek en iyi noktaya getirdik” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor