Giresunspor'da neler oluyor!

Giresunspor’da Ferhat Abidinoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, izleyeceği yol haritasını belirledi. Uzun bir süredir Kayyum Heyeti tarafından yönetilen Yeşil-Beyazlı kulübün önceki gün yaptığı olağanüstü genel kurulunda Ferhat Abidinoğlu başkanlığa seçi

Giresunspor'da neler oluyor!

Giresunspor’da Ferhat Abidinoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, izleyeceği yol haritasını belirledi. Uzun bir süredir Kayyum Heyeti tarafından yönetilen Yeşil-Beyazlı kulübün önceki gün yaptığı olağanüstü genel kurulunda Ferhat Abidinoğlu başkanlığa seçilmişti. Yeni yönetim ikinci yarı öncesinde izleyeceği yol haritasını belirledi. Yeni yönetim ilk iş olarak alacaklarını tahsis edebilmek için TFF’ye başvuran futbolcularla görüşecek. Yönetim tüm futbolcuları kadroda tutmak istiyor ancak ille de ‘gideceğim’ diyen olursa fazla da ısrarcı olmayacak.

Elini Çabuk Tutmak İstiyor

Yönetimin ikinci planında ise transfer tahtasını açtırmak var. Geçmiş yıllarda formasını giyen oyuncularına olan borçlarından ötürü sezona transfer yapamadan başlamak zorunda olan Çotanaklar, ikinci yarı öncesinde kadrosunu güçlendirmek istiyor. Şuan için ihtiyaç olan rakamın bir milyon 141 bin TL olduğu ancak gelirlerle bu rakımın 700 bin TL civarına düşeceği kaydedildi. Yönetim bu konuda biraz çabuk davranmak ve transferi son güne bırakmamak istiyor. Yeni alınacak oyuncuların takıma çabuk adapte olması için bu sorunun ortadan kısa bir süre içerisinde kaldırılması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor