Giresunspor'da mali yapı düzeliyor

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un başkan yardımcısı Hasan Ali Tütüncü, kulübün mali yapısının düzeltilmesi için girişimlerin sürdürüldüğünü söyledi.Tütüncü,  yaptığı açıklamada, Giresunspor'da takımsal anlamda başarının yanı sıra borçların azaltılma

Giresunspor'da mali yapı düzeliyor

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un başkan yardımcısı Hasan Ali Tütüncü, kulübün mali yapısının düzeltilmesi için girişimlerin sürdürüldüğünü söyledi.

Tütüncü,  yaptığı açıklamada, Giresunspor'da takımsal anlamda başarının yanı sıra borçların azaltılması için de iki yıldır mali disiplin uyguladıklarını ve ciddi başarı sağladıklarını belirtti. 

Mali disiplinin bu sezon da kararlılıkla devam ettirildiğini vurgulayan Tütüncü, şöyle konuştu:

"Sezon öncesi yeni kadroyu oluştururken kulübümüzün mali yapısını dikkate aldık. Belli bir planlama dahilinde ve bütçemizi göz önüne alarak transferleri gerçekleştirdik. Bütçemizi zorlamayacak ancak Giresunspor'u başarıya taşıyacak kaliteli isimleri kadromuza kattık. Kadromuzu oluştururken, mali disiplini bozmayacak adımlar attık, iyi de kadro kurduğumuzu düşünüyoruz. Aynı zamanda da çeşitli kaynaklar oluşturarak kulübün borçlarını azaltıyoruz. Uyguladığımız mali disiplin sonucu borçlarımız hızla azalıyor."

Tütüncü, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ile Ankara'da Giresunspor'un borçlarının daha da aşağıya çekilmesi noktasında olumlu bir görüşme yaptıklarını anlatarak, "Sayın Canikli her zaman bizlere gereken desteği vermiştir. Son yaptığımız görüşme de Giresunsporumuz açısından çok olumlu geçmişti. Sayın Canikli'nin borçların aşağı indirilmesi konusundaki kararlılığı bizi son derece mutlu etmiştir. Yine ilin idareci ve iş adamları ile borçların aşağıya çekilmesi için sürekli görüşüyoruz. Herkes son derece yakınlık gösteriyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor