Giresunspor'da mağlubiyet üzüntüsü

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Kayserispor karşılaşmasında aldığımız mağlubiyeti bir an önce unutup toparlanacağız. Önümüzdeki hafta sonu oynayacağımız Adanaspor'u yenerek yeniden çıkışa geçeceğiz" dedi.Sözeri, yapt

Giresunspor'da mağlubiyet üzüntüsü

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Kayserispor karşılaşmasında aldığımız mağlubiyeti bir an önce unutup toparlanacağız. Önümüzdeki hafta sonu oynayacağımız Adanaspor'u yenerek yeniden çıkışa geçeceğiz" dedi.

Sözeri, yaptığı açıklamada, dün deplasmanda karşılaştıkları Kayserispor'a 4 - 0 mağlup olduklarını anımsattı. 

Sahaya puan ya da puanlar almak için çıktıkları Kayserispor karşısında ilk yarıda iyi mücadele ettiklerini ifade eden Sözeri, "Rakibimize gol pozisyonu da vermedik. Ancak bireysel yaptığımız bir hatadan kalemizde golü gördük. İkinci yarıya iyi başladık. Yine bireysel hatamızdan yediğimiz gole kadar da iyi oynadık. Kırılgan bir takımız, ikinci golden sonra da oyun disiplininden koptuk. Skor 4-0 olabilir. Ancak Kayserispor karşısında oynadığımız oyunun karşılığı mağlubiyet olmamalıydı. Kaybettiğimiz için üzgünüz" diye konuştu. 

Kayserispor mağlubiyetini unuttuklarını ve çabuk toparlanacaklarını dile getiren Sözeri, şunları aktardı:

"Giresunspor olarak önceliğimiz bu ligin takımı olmak. Hep bunu ifade ettik. Kayserispor karşılaşmasında aldığımız mağlubiyeti bir an önce unutup toparlanacağız. Önümüzdeki hafta sonu oynayacağımız Adanaspor'u yenerek yeniden çıkışa geçeceğiz. Adanaspor maçını kazanırsak ligdeki konumumuzu sağlamlaştıracağız. Önümüzdeki haftalara daha güvenli bakabilir, hedeflerimizin peşinden koşabiliriz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor