Giresunspor'da Karşıyaka sevinci

PTT 1. Lig'de Karşıyaka'yı sahasında 2-0 mağlup eden Giresunspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Karşıyaka karşısında kritik ve önemli bir galibiyet aldık" dedi. Sözeri, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, son haftalarda yakaladıkları çı

Giresunspor'da Karşıyaka sevinci
PTT 1. Lig'de Karşıyaka'yı sahasında 2-0 mağlup eden Giresunspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Karşıyaka karşısında kritik ve önemli bir galibiyet aldık" dedi.
 
Sözeri, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, son haftalarda yakaladıkları çıkışı Karşıyaka gibi güçlü bir rakibi yenerek sürdürdüklerini söyledi.
 
Karşıyaka galibiyetinin ligdeki ilk iç saha galibiyeti olmasının ayrıca mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Sözeri, "Maçın genelinde oyun disiplininden kopmadan mücadele ettik. İlk yarıda 1-0 öne geçtik. Sonrasında pozisyonlar yakalayacağımızı da biliyorduk ve öyle de oldu. Biraz daha etkili olsaydık farkı daha da açabilirdik. Kritik önemli bir galibiyet aldık" diye konuştu.
 
Karşıyaka karşılaşmasının sonucunun kendileri açısından aşağı mı, yukarı mı oynayacaklarını gösterdiğini kaydeden Sözeri, "Şimdilik aşağı ile bağlantımızı kestik. Hiç rehavete kapılmayacağız. Biz ayaklarımızı yere sağlam basarak ilerlemek istiyoruz. Oyuncularımız bu camiaya layık mücadele verdiler. Kendilerini tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.
 
Sözeri, takıma 90 dakika boyunca destek veren taraftara da teşekkür etti.
 
- "İkinci golden sonra maçtan koptuk"
 
Karşıyaka Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise rakip karşısında karşılaşmaya iyi başladıklarını söyledi. Puan veya puanlar için geldikleri Giresun'da istedikleri sonuca ulaşamadıklarını vurgulayan Göksu, "Karşılaşmanın ilk 10-15 dakikasında oyunun hakimi bizdik. Golü kalemizde gördükten sonra beraberlik için mücadele ettik. İkinci yarıya da iyi başladık. Beraberliği yakalayalım derken kontrataktan  2. golü kalemizde gördük. Maçta orada koptu. Giresunspor maçını geride bıraktık. Bundan sonraki maçlara bakıyoruz" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler