Giresunspor'da kaçan galibiyet üzüntüsü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Gazipaşaspor ile 3-3 berabere kalan Giresunspor'un teknik direktörü Ahmet Ertem, Gaziosmanpa karşısında bireysel hatalardan dolayı galibiyeti koruyamadıklarını söyledi.Ertem, maçın ardından düzenlediği basın toplan

Giresunspor'da kaçan galibiyet üzüntüsü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Gazipaşaspor ile 3-3 berabere kalan Giresunspor'un teknik direktörü Ahmet Ertem, Gaziosmanpa karşısında bireysel hatalardan dolayı galibiyeti koruyamadıklarını söyledi.

Ertem, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın ilk yarısında çok iyi futbol sergilediklerini ve devreye 3-1 galip girdiklerini belirtti.

Maçın ikinci yarısında bireysel hatalardan dolayı 2 gol yediklerini kaydeden Ertem, "Basit hatalardan dolayı skoru koruyamadık. Futbol hatalar oyunu. En az hata yapan maçı kazanıyor. Biz bireysel hatalardan dolayı çok kolay goller yiyoruz. Hal böyle olunca istediğimiz neticeleri elde edemiyoruz. Çok önemli 3 puan kaybına uğradık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor