Giresunspor'da İyi Futbol Sevindirdi

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Giresunspor'un pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu'yla golsüz berabere kaldığı lig maçında ortaya koyduğu mücadele ve sergilenen performans yönetimi sevindirdi.İyi bir mücadele ortaya koyduklarını ve galibiyeti

Giresunspor'da İyi Futbol Sevindirdi

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Giresunspor'un pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu'yla golsüz berabere kaldığı lig maçında ortaya koyduğu mücadele ve sergilenen performans yönetimi sevindirdi.

İyi bir mücadele ortaya koyduklarını ve galibiyeti kaçırdıklarını anlatan Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, maçın genelinde oyunun kontrolü tamamen ellerkinde olduğunu belirtirken şöyle dedi: 
 
"Rakibimize sadece bir pozisyon verdik, onda da savunmada yaptığımız bireysel bir hatadan ötürü top yan direkten geri geldi. Ancak bizim Ömer Karancı ve Uğur Işıkal ile girdiğimiz çok net gol pozisyonlarımız oldu. Bunlardan birini gole çevirseydik Tarsus İdmanyurdu deplasmanından galibiyetle dönebilirdik." 
 
KONUŞMAK İÇİN HENÜZ ERKEN 
 
Ligde son derece kötü bir fikstüre sahip olduklarını, ancak bu durumu avantaja çevirmek için ellerinden geleceklerini yapacaklarını da kaydeden Başkan Bozbağ, "Şu an bir şey söylemek için erken. Beklemekte fayda var. Giresunlular bu takıma ne kadar sahip çıkarlarsa hızlı bir çıkış yaşarız" dedi. 
 
FERİDUN GÖNDERİLDİ SAĞ BEK ARAYIŞLARI BAŞLADI 
 
Başkan Bozbağ, ayrıca ara transfer döneminde prensip anlaşmasına varılan ancak daha sonra anlaşma sağlanamayan Feridun Sungur ile yolların ayrılmasının ardından savunmanın sağına takviye yapabilmek için kolları sıvadıklarını açıklarken de şunları söyledi: 
 
"Bu bölgeye mutlaka takviye yapacağız. Bu konuda teknik direktörümüz Ergün Penbe ile birlikte koordineli bir çalışma halindeyiz. Birkaç güne kadar bu transferi gerçekleştirmek istiyoruz." 
 
POLATLI BUGSAŞPOR HAZIRLIKLARI YARIN BAŞLAYACAK 
 
Tarsus İdmanyurdu deplasmanından bir puanla dönen Giresunspor'da rota Polatlı Bugsaşspor ile oynanacak kritik karşılaşmaya çevrildi. Maçın ardından Mersin'den karayoluyla dönen Giresunspor, bugünü izin yaparak geçirdi. 
 
Giresunspor, başkent temsilcisiyle oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına ise yarın yapacakları antrenmanla başlayacak. Giresunspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı oyuncular ise tesislerde yapılacak olan antrenmanda ilk kez taraftarların karşısına çıkacaklar. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor