Giresunspor'da hedef son 3 maçta...

PTT 1. Lig'de dün sahasında Şanlıurfaspor ile golsüz berabere kalan Giresunspor'da, kulüp başkan yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, kalan 3 maçı kazanarak ligi en iyi yerde tamamlamak istediklerini söyledi. Kazancıoğlu,  yaptığı açıklamada, dün sahalarında ko

Giresunspor'da hedef son 3 maçta...
PTT 1. Lig'de dün sahasında Şanlıurfaspor ile golsüz berabere kalan Giresunspor'da, kulüp başkan yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, kalan 3 maçı kazanarak ligi en iyi yerde tamamlamak istediklerini söyledi.
 
Kazancıoğlu,  yaptığı açıklamada, dün sahalarında konuk ettikleri Şanlıurfaspor ile golsüz berabere kaldıklarını hatırlattı.
 
Şanlıurfaspor beraberliğiyle ligde kümede kalmayı garantilediklerini, play-off şansını ise tamamen yitirdiklerini ifade eden Kazancıoğlu, "Bu sezon ilk kez mücadele ettiğimiz ligde tutunmayı hedeflemiştik. Ligin 30. haftasında oynadığımız Karşıyaka maçını 1-0 kazanarak bunu büyük ölçüde başarmıştık. Şanlıurfaspor'la da golsüz berabere kalarak bitime 3 hafta kala ligde tutunmayı garantiledik" diye konuştu. 
 
Kazancıoğlu, kalan üç karşılaşmayı da kazanıp ligi en iyi yerde tamamlamak istediklerini dile getirerek, "Ligi Orduspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor maçlarıyla tamamlayacağız. Herhangi bir iddiamız olmasa da lig bizim için henüz bitmedi. Kalan üç maça da kazanmak için çıkacağız. Alınacak 9 puan daha var" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler