Giresunspor'da hedef ilk iç saha galibiyeti

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, hafta sonu konuk edecekleri Karşıyaka'yı yenerek bu sezon ligdeki ilk iç saha galibiyetini almak istediklerini söyledi. Sözeri, yaptığı açıklamada, deplasmanlarda aldıkları başarılı son

Giresunspor'da hedef ilk iç saha galibiyeti
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, hafta sonu konuk edecekleri Karşıyaka'yı yenerek bu sezon ligdeki ilk iç saha galibiyetini almak istediklerini söyledi.
 
Sözeri, yaptığı açıklamada, deplasmanlarda aldıkları başarılı sonuçları sahalarında da elde etmek istediklerini belirtti.
 
Bu sezon ligde henüz kendi sahalarında galip gelemediklerini, bu şanssızlığı Karşıyaka karşısında kıracaklarına inandıklarını ifade eden Sözeri, "Deplasmanlarda çok başarılı sonuçlara imza atıyoruz ancak aynı başarıyı kendi sahamızda gösteremiyoruz. Oynadığımız tüm iç saha maçlarında galip gelemedik. Bu şanssızlığımızı hafta sonu konuk edeceğimiz Karşıyaka maçını kazanarak kıracağımıza inanıyoruz. Bu zorlu maçı kazanarak ilk iç saha galibiyetimizi alacağız" dedi.
 
Alt sıralardan uzaklaşma adına Karşıyaka maçını önemli bir viraj olarak gördüklerini dile getiren Sözeri, şöyle konuştu:
 
"Geçtiğimiz hafta deplasmanda Elazığspor deplasmanında kazandığımız 3 puanla alt sıralardan biraz olsun uzaklaştık. Rahat bir nefes aldık. Çıkışımızı Karşıyaka karşısında da sürdürmek istiyoruz. Karşıyaka maçını kazanmamız halinde üst sıralara kendimizi atacağız. Ligde daha rahat yerlere geleceğiz. Onun için Karşıyaka maçı bizim için çok kritik. Bu zorlu virajı kazasız atlatacağımıza inanıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor