Giresunspor'da bombalar patlıyor

Yeni sezonda güçlü bir kadroya sahip olmak isteyen Giresunspor, transferde bombaları tek tek patlatıyor. Yeşil-Beyazlılar PTT 1. Lig'in deneyimli sol kanat oyuncularından Abdulaziz Solmaz’ı renklerine dahil etti. Trabzonspor’da yetişen ve Pazarspor, Ankar

Giresunspor'da bombalar patlıyor
Yeni sezonda güçlü bir kadroya sahip olmak isteyen Giresunspor, transferde bombaları tek tek patlatıyor. Yeşil-Beyazlılar PTT 1. Lig'in deneyimli sol kanat oyuncularından Abdulaziz Solmaz’ı renklerine dahil etti. Trabzonspor’da yetişen ve Pazarspor, Ankaragücü, Samsunspor, Eskişehirspor, Boluspor ile  İstanbul Büyükşehir Belediyespor formalarını terleten 26 yaşındaki futbolcu 8 kez de genç milli oldu. Dün Giresun’a gelerek Başkan Mustafa Temel Bozbağ ile görüşen başarılı oyuncu kendisini Giresunsporlu yapan mukaveleye imza attı.
 
Yeşil-Beyazlılar, Sivassporlu Alican Karadağ’da mutlu sona ulaşırken, Eray Çalışkan sorunu da tatlıya bağlandı. Giresunspor'un şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan tecrübeli kaleci ile yeni sezon için yapılan görüşmelerde mutabakata varılamamıştı. Yeniden görüşülmesine karar verilen Eray kendisine sunulan teklife bu kez ‘evet’ yanıtını verdi. 33 yaşındaki file bekçisi ile 1 yıllık daha anlaşma sağlandı. Başkan Bozbağ, Abdulaziz, Alican ve Eray'ı transfer ettikleri için mutlu olduklarını ifade ederken, "Camiamıza hayırlı olsun" dedi.
 
Başkan Bozbağ: “Abdulaziz bundan sonra Giresunspor için de çok önemli bir oyuncu olacak. Kendisinin Giresunspor’da çok başarılı olacağına inanıyorum. Kişiliğiyle karakteriyle çok önemli bir transfer gerçekleştirdik. Geçen sezon Eskişehirspor’daydı, devre arasında maratonu şampiyon tamamlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a gitmişti. Uzun süredir bu transfere uğraşıyorduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Alican için de konuşan Bozbağ; “Alican son yıllarda çıkış içerisinde olan bir oyuncu. Kendisini uzun zamandır takip ediyorduk. Son yıllardaki başarılı performansını Giresunsporumuz’da da sürdüreceğine inanıyoruz. Transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu. Alican Karadağ, 24 yaşında. Gençlerbirliği’nde profesyonel oldu ve ardından Ankaraspor, Bugsaşspor, 1461 Trabzon, Keçiörengücü, Kızılcahamam, Fethiyespor, Sivasspor ve Boluspor kadrolarında yer aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor