Giresunspor'da Birinci dönemi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'da teknik direktörlük görevine Mehmet Birinci getirildi.Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 12. haftasında Gaziosmanpaşa ile yaptıkları 3-3 berabere biten m

Giresunspor'da Birinci dönemi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'da teknik direktörlük görevine Mehmet Birinci getirildi.

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 12. haftasında Gaziosmanpaşa ile yaptıkları 3-3 berabere biten maçın ardından Teknik Direktör Ahmet Ertem’in görevinden istifa ettiğini anımsattı.

Yeni teknik direktörün belirlenmesi için 4-5 isimle temasa geçtiklerini kaydeden Bozbağ, "Bu isimlerden Giresunspor’un ekonomik durumunu göz önüne alarak, kulübe en fazla fayda sağlayacak teknik direktörle anlaşmayı hedefledik. İnce eleyip, sık dokuduk. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda da kriterlerimize uyan Mehmet Birinci hocamızla anlaşma sağladık" dedi.

Bozbağ, Mehmet Birinci’nin yarın görevine başlayacağını ifade ederek, ”Mehmet hocamız ile sezon sonuna kadar anlaştık. İnşallah Giresunspor ve Giresunspor camiasına hayırlı olur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler