Giresunspor'da başkan adayı

Spor Toto 2.Lig’de mücadele edecek olan Giresunspor aradığı Başkan adayını buldu. Giresunspor eski yöneticilerinden işadamı Mustafa Bozbağ bugün Giresunspor tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyerek cumartesi günü yapılacak kongrede başkan adayı oldu

Giresunspor'da başkan adayı

Spor Toto 2.Lig’de mücadele edecek olan Giresunspor aradığı Başkan adayını buldu. Giresunspor eski yöneticilerinden işadamı Mustafa Bozbağ bugün Giresunspor tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyerek cumartesi günü yapılacak kongrede başkan adayı olduğunu açıkladı.


Düzenlediği basın toplantısında amacının Giresunspor'u eski güzel günlerine kavuşturmak olduğunu söyleyen başkan adayı Bozbağ, "Giresunspor bizim için çok önemli bir kurum bu kötü durumlara gelmesi beni oldukça üzdü. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili sayın Nurettin Canikli bir toplantıda şahsımın kulübe başkan adayı olmam yönünde söylemleri oldu. Buna kayıtsız kalamadım. Sayın Canikli ile görüştüm ve kendisinden destek aldım. Belediye Başkanımızdan da destek aldım ve AK Parti ile Belediyemizden yönetim oluşturmam konusunda bana yardımcı olmalarını istedim bu desteği de aldım ve aday oldum" dedi.


Giresunspor ile duygusal bağı olduğunu dile getiren Bozdağ, "Giresunspor bir yıl gibi kısa sürede düzelecek durumda değil uzun vadede takımı eski güzel günlerine,ayağa kaldırmak için arkadaşlarımla birlikte çaba ve gayret sarfedeceğiz. Eski başkan sayın Ömer Ülkü'den de 1 trilyon 300 bin TL alacağı olan paraya tedbir koydurmasını da kaldırmasını rica edeceğim. Mali tabloyu da göz önünde bulundurarak akıllı bir politika ile kulübü idare edeceğiz. İşadamlarımızdan da destek aldım umarım aldığımız bu desteklerle birlikte Giresunsporu layık olduğu yere getireceğiz. İlk hedefim takımı önce sahaya çıkarabilmek olduğunu söyleyen Bozbağ,herkesin Giresunspor’a destek olmasını bekliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor