Giresunspor'da ayrılık! Flaş

Fatih Şen, Giresunspor'dan ayrıldı! Konuyla ilgili kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:Giresunspor’u federasyona vererek, haklı fesih yapmak isteyen futbolcularımızdan Fatih Şen, kulübümüzle anlaşmadı ve ayrıldı.Kulüp yöneticilerim

Giresunspor'da ayrılık! Flaş

Fatih Şen, Giresunspor'dan ayrıldı! Konuyla ilgili kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Giresunspor’u federasyona vererek, haklı fesih yapmak isteyen futbolcularımızdan Fatih Şen, kulübümüzle anlaşmadı ve ayrıldı.
Kulüp yöneticilerimizle daha önce yaptığı görüşmelerde ayrılacağını söyleyen Fatih Şen, dün akşam saat 22.00’de kendisiyle bir kez daha görüşen yönetime önce “evet” dedi ve anlaşma sağlandı.

Bu görüşmenin ardından bir saat sonra, saat 23.00 sıralarında telefon eden Fatih Şen ; “Giresunspor’da mutlu olamayacağım. Mutlu olduğum bir yere gitmek istiyorum” diyerek, ayrılma kararını bildirdi.
Fatih Şen, bugün Giresunspor’un Antalya TİTANİC Otel’de yaptığı kamptan ayrılacak.
Fatih Şen’e kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, mutlu olmayı düşündüğü yerde başarılı olmasını diliyoruz.

GİRESUNSPOR YÖNETİM KURULU"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler