Giresunspor'da Aşar sesleri

Giresunspor’da yapılacak olan genel kurul öncesinde işadamı Metin Aşar, başkanlığa adaylığını açıklayarak çalışmalarına başladı.Giresunspor’da 6 Ağustos, çoğunluk sağlanamaması halinde 13 Ağustos’ta yapılacak olan olaganüstü genel kurul öncesinde Yeşil Be

Giresunspor'da Aşar sesleri

Giresunspor’da yapılacak olan genel kurul öncesinde işadamı Metin Aşar, başkanlığa adaylığını açıklayarak çalışmalarına başladı.

Giresunspor’da 6 Ağustos, çoğunluk sağlanamaması halinde 13 Ağustos’ta yapılacak olan olaganüstü genel kurul öncesinde Yeşil Beyazlı camiada hareketlilik yaşanırken işadamı Metin Aşar, başkanlığa adaylık için çalışmalarına başladı.

Giresunlu olan ve Almanya’da iş hayatını sürdüren Metin Aşar, yaklaşık bir haftadır başkanlığı konusunda çalışmalarını sürdürürken Giresun’un ileri gelenleri ile durum değerlendirmesi yapıyor.

Başkanılğı için görüşmelerini sürdüren Aşar, Giresunspor’un mazisinin zor günleri aşmada en büyük etken olacağını belirterek, “Giresunspor kurulduğu taripten itibaren Türk futboluna önemli katkılar sağlamış büyük bir camia. Bu camianın Giresun ve Giresun dışında ki dinamiklerini hayata geçirerek sağlanacak bütünlük içinde başarıya ulaşmasına katkı sağlamak için bu yola girdik” dedi.

Görüşmelerini tamamladıktan sonra adaylığı ve listesinde yer alacak isimlerle ilgili geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyeceğini de belirten Aşar, “Birlikteliği ve bütünlüğü sağlamamız halinde Giresunspor özlenen ve istenilen seviyeye ve yere gelecektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor