Giresunspor'a üst düzey moral

TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor'un futbolcularıyla yemekte bir araya gelen Vali Dursun Ali Şahin ve şehrin üst yöneticileri desteklerini yineleyerek Karşıyaka maçı öncesi futbolculara moral verdiler. Giresunspor Kulüp Tesisleri'ndeki yemeğe Vali Durs

Giresunspor'a üst düzey moral

TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor'un futbolcularıyla yemekte bir araya gelen Vali Dursun Ali Şahin ve şehrin üst yöneticileri desteklerini yineleyerek Karşıyaka maçı öncesi futbolculara moral verdiler.

 

Giresunspor Kulüp Tesisleri'ndeki yemeğe Vali Dursun Ali Şahin, Garnizon ve Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Çetinbaş, Giresunspor Başkanvekili ve İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, Genel Kaptan Özcan Doğramacı, Yöneticilerden Şevki Salman, Teknik Direktör Erhan Altın, futbolcular ve bazı futbolcu eşleri katıldılar.



“SİZLERİN ARKASINDAYIZ


Yemekte bir konuşma yapan Vali Şahin, “Mücadelemizi hep beraber sürdürerek ligde kalacağımıza inanıyorum” dedi.



Giresun’da oynanan maçları iki üç maç dışında izlediğini ve takımın oyununu beğendiğini belirten Vali Şahin, “Yanınızda ve arkanızda bulunduğumuzu bir kez daha belirtmek için aranızdayız. Giresunspor güzel futbol oynuyor. Dereler bazen bulanır, ama ardından daha da berraklaşır. Sakat ve kırmızı kartlı oyuncumuzun olmaması bizim için büyük bir avantaj.

 

Önümüzdeki maç kırılma noktası, başaracağınıza inanıyorum. Giresun’un bayrağını her tarafta dalgalandırdığınız ve Giresun’un tanıtımını yaptığınız için sizlere minnettarız. Gayretinizi biraz daha artırın. Giresunlunun yüzünü güldürün. Giresunspor prestijdir, her şeydir. Mücadelemizi birlikte sürdüreceğiz. Ligde kalacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
 


“SİZ HER ŞEYE LAYIKSINIZ”

 


Belediye Başkanvekili Hayati Tökez ise, teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini belirterek, “Şanssızlıklar yakanızı bırakmadı. 17 puanımız son dakikalarda gitti. O puanları hanemize yazdırabilseydik bugün bu sıkıntıları çekmeyecektik. Bu sizin başarısızlığınız değil. Bu sizin şanssızlığınız. Ama inanıyorum o şanssızlığı artık kırıyoruz.

 

Çünkü

arkanızda size inanan, size güvenen Giresunlu arkadaş ve dostlarınız sizi bağırlarına basmak isteyenler sevenleriniz var. Ben de bir Giresunlu olarak biraz daha motivasyon… 4 maç sonra sizler bizim için birer kahraman olarak anılacaksınız. Bunu sizden bekliyoruz. Hadi aslanlarım, bizim yüzümüzü ak çıkartın. Siz her şeye layıksınız” ifadelerini kullandı.



Diğer üst düzey yöneticiler de Giresunspor’un her zaman yanında olduklarını belirterek, takımın başarılı olacağına inandıklarını söylediler.



Takım kaptanı Ömer Hacısalihoğlu da zorlu bir dönemde yalnız bırakılmadıkları için Vali Şahin ve diğer yöneticilere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler