Giresunspor'a protokolden moral ziyareti

Spor Toto 2'inci Ligi Kırmızı Grubu'nda alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Giresunspor, evinde oynayacağı mutlak 3 puan beklediği Turgutluspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Vali Dursun Ali Şahin ile Jandarma Bölge Komutanı Tuğgenerelal Hacı Abd

Giresunspor'a protokolden moral ziyareti

Spor Toto 2'inci Ligi Kırmızı Grubu'nda alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Giresunspor, evinde oynayacağı mutlak 3 puan beklediği Turgutluspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Vali Dursun Ali Şahin ile Jandarma Bölge Komutanı Tuğgenerelal Hacı Abdullah Doğan da, önemli maç öncesi kulübü ziyaret ederek destek verdi. 

Ligde 22 puana sahip olan Turgutluspor'u devirerek rakibiyle arasındaki puan farkını eşitlemeyi planlayan Giresunspor'da hazırlıklar ter antrenmanı ardından tamamlandı. Tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan yeşil- beyazlılarda sarı kart cezalısı Aydın Kuzu Turgutluspor'a karşı forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Sedat Yeşilkaya'nın son durumu ise maç saatinden önce netlik kazanacak. 
 
BAŞKAN BOZBAĞ'DAN TARAFTARA ÇAĞRI 
 
Giresunspor kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Turgutluspor müsabakası öncesinde taraftarlara "Tribünleri doldurun" çağrısında bulundu. Bozbağ, şöyle dedi: 
 
"Kritik haftalara girdik ve rakiplerimizden daha az hata yapmamız gerekiyor. Oynayacağımız tüm karşılaşmalara final gözüyle bakıyoruz. Turgutluspor maçı öncesinde galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyoruz. Bu maçta kenetlenmekten başka çaremiz yok. Batacaksak birlikte batacağız, kurtulacaksak da yine birlikte kurtulacağız. Bu nedenle taraftarlarımızın tribünleri doldurmalarını ve takımlarını desteklemelerini bekliyorum." 
 
Yarın Atatürk Stadında oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Sertan Bakan yönetecek. Giresunspor'un bu maçta sahaya şu onbirle çıkması bekleniyor: 
 
Recep- Berkan, Süleyman, Sefa, Hüsamettin, Veysel, Sedat ( Fatih), Ramazan, Cihan,Ergün, Tayfun 
 
VALİ VE TUĞGENERAL DOĞAN'DAN MORAL ZİYARETİ 
 
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ile Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Turgutluspor maçı öncesinde kulübü ziyaret ederek başarı diledi. V Ali Şahin ve Tuğgeneral Doğan, Giresunspor kulüp başkanı Mustafa Bozbağ tarafından tesislerin önünde çiçekle karşılandı. Ardından tesisleri gezen V Ali Şahin ve Doğan, yapılan yeniliklerden ötürü yönetimi kutladı. 
 
V Ali Şahin, Giresun'daki görevine başladığı günden itibaren Giresunspor'a elinden geldiği kadar kaynak aktarmaya çalıştığını belirtirken desteğinin süreceğini belirtti. V Ali Şahin ve Tuğgeneral Doğan, bir süre de takımın idmanını takip etti. Futbolculara, "Hepiniz kaliteli oyuncularsınız. Bugün sıralamada iyi yerde olamasak da sizlerin kalan 11 maçta Giresunspor'u en iyi yere getireceğinize inanıyoruz" dedi. 
 
Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ da ziyaret nedeniyle teşekkür etti. V Ali Şahin ve Jandarma Bölge Komutanı Doğan, teknik kadro, futbolcular ve yöneticiler ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kulüpten ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor