Giresunspor'a destek yağıyor!

Sıkıntılı günler geçiren ve Kuyyum kalan Giresunspor’a destek olmak için kollar sıvandı. Maviikaradeniz Televizyonu “bir formada sen al takımına sahip çık” adlı kampanyayı gerçekleştirerek buradan gelecek tüm geliri Giresunspor yönetimine sunacak.Özellikl

Giresunspor'a destek yağıyor!

Sıkıntılı günler geçiren ve Kuyyum kalan Giresunspor’a destek olmak için kollar sıvandı. Maviikaradeniz Televizyonu “bir formada sen al takımına sahip çık” adlı kampanyayı gerçekleştirerek buradan gelecek tüm geliri Giresunspor yönetimine sunacak.

Özellikle son 1 yıldır içinde bulunduğu zor zamanları aşma ve takıma destek olmak için başlatılan bu kampanya, Giresunlu sanatçılar, bürokratlar, iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarından büyük destek görmesi bekleniyor

Mavikaradeniz Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kuş, "Başlattığımız bu kampanya ile Giresunspor’umuza destek olmayı amaçlıyoruz.

Ve Giresunspor’un sahipsiz olmadığını göstermeyi amaçlıyoruz. Bir formada sen al takımına sahip çık” adlı kampanyamızı bir reklam filmi ile televizyonumuzda ücretsiz olarak çekiyor ve yayınlıyoruz.

Özellikle Giresunlu sanatçılarımız başta olmak üzere bürokratlar, iş adamları , sivil toplum kuruluşlarını da bu kampanyaya davet ediyor ve Giresunspor’umuz için desteğe çağırıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler