Giresunspor'a destek sözü

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresunspor'a bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da imkanlar ölçüsünde maddi ve manevi desteği sürdüreceğini söyledi.  Vali Şahin, Giresunspor başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Bozbağ ile görüşerek, kendisini kutla

Giresunspor'a destek sözü
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresunspor'a bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da imkanlar ölçüsünde maddi ve manevi desteği sürdüreceğini söyledi. 
 
Vali Şahin, Giresunspor başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Bozbağ ile görüşerek, kendisini kutladı. 
 
Bozbağ'ın, kulübün zor günlerinde sorumluluk almasını takdire şayan olarak nitelendiren Şahin,"Ekibinizle görevinizi en iyi şekilde yapacağınıza ve Giresunspor'u daha üst seviyelere taşıyacağınıza inanıyorum. Şehrimizin en önemli markası olan Giresunspor'a bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da imkanlar ölçüsünde maddi manevi desteğimiz devam edecek. Şahsınızı ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak başarılar diliyorum" dedi.
 
Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ ise Vali Şahin'e teşekkür ederek, kulübün daha iyi yerlere gelmesi için özveriyle çalışacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor