Giresunspor yeni sezonu açtı!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor sezon açılışını yaptı. Kesilen kurbanın kanı alınlarına sürülerek sahaya çıkan futbolcular diz çökerek dua etti. Bir grup taraftar da açılışta Gençlik ve Spor İl Müdürü Soner Mağden'i ıslıkladı.Giresunspor, 2011

Giresunspor yeni sezonu açtı!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor sezon açılışını yaptı. Kesilen kurbanın kanı alınlarına sürülerek sahaya çıkan futbolcular diz çökerek dua etti. Bir grup taraftar da açılışta Gençlik ve Spor İl Müdürü Soner Mağden'i ıslıkladı.

Giresunspor, 2011 - 2012 sezonunu Atatürk Stadı'nda düzenlenen törenle açtı. Törene Giresunspor Kayyum Heyeti Başkanı İl Sağlık Müdürü Cengiz Cindemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Soner Mağden ile az sayıda taraftar katıldı. Kurban kesiminin ardından başlayan sezon açılışı töreninde teknik heyet ile futbolcular taraftarlara tanıtıldı. Giresunspor Kayyum Heyeti Başkanı Cengiz Cindemir konuşmasında, "Bu takımın yeni yönetimine kavuşabilmesi için gecemizi gündüzümüze katacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bugün burada son derece mütevazi bir şekilde sezon açılışı yapıyoruz. Mevcut sıkıntıların tamamına kulaklarını tıkayıp çalışmalara devam eden teknik direktör Bahri Kaya'ya, yardımcılarına ve bizleri terk etmeyen futbolcu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Biz de inşallah bundan sonraki süreçte üzerimize düşeni yapacağız ve gece gündüz çalışarak Giresunspor'un yeni yönetimini belirlemesi için çaba harcayacağız. Size bunun sözünü veriyorum ve camiamızdan da destek bekliyorum" şeklinde konuştu.

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ'NE ISLIKLI PROTESTO
Gençlik ve Spor İl Müdürü Soner Mağden konuşma yapmak için sahaya geldiğinde bir grup taraftar takımları lehine tezahürat yapmaya devam etti. Tezahürat nedeniyle konuşmasını iki kez kesmek zorunda kalan Mağden "Arkadaşlar bir dakika susarsanız bir şeyler söyleyeceğim" dedi. Bunun üzerine taraftarlar bu kez ıslıklarla protesto etmeye başladılar. Taraftarların bu tepkisi karşısında konuşmasına devam eden Mağden, "Beni burada konuşturmamak kolay değil. 10 yılı aşkın süredir bu şehirde görev yapıyorum. Ben her zaman Giresunspor'un yanında oldum ve bundan sonra da Giresunspor'a destek vermeye devam edeceğim. Belki bugün kötü bir dönem yaşıyor olabiliriz ancak kenetlendiğimiz zaman bu kötü günlerin geride kalacağı inancını taşıyorum" ifadelerini kullandı. Konuşmalar ve dua okunmasının ardından Giresunspor A takımı A2 takımı ile yaptığı hazırlık maçını 3 - 1 kazandı.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da Başkan Ömer Ülkü'nün futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da aday çıkmaması üzerine yönetim kayyuma devredilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler