Giresunspor yeni sezona hazırlanıyor

 PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Giresunspor, gelecek hafta sonu deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Giresun Atatürk Stadı'nda Teknik Direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleşen antrenman hafif tempolu koşuyla baş

Giresunspor yeni sezona hazırlanıyor

 PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Giresunspor, gelecek hafta sonu deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 
Giresun Atatürk Stadı'nda Teknik Direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleşen antrenman hafif tempolu koşuyla başladı. Futbolcular, daha sonra kondisyon ağırlıklı çalışması yaparak antrenmana devam etti. Daha sonra teknik ve taktik ağırlıklı çalışmanın ardından çift kale maç ile antrenman tamamlandı.

“KADRO BİZİ HEDEFİMİZE ULAŞTIRACAK KADRODUR”
Antrenman sonunda bir değerlendirme yapan Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, ligde diğer takımlar ne kadar hazırsa kendilerinin de bir o kadar hazır olduğunu söyledi. Kulübün ekonomik bütçesini düşünerek bir kadro oluşturduklarını belirten Birinci, “Amacımız kulübün bütçesine göre mütevazı bir kadro oluşturmaktı. Kulübün kapısına kilit vurduracak transferlerden kaçındık. Ancak buna rağmen oluşturduğumuz kadro bizi hedefimize ulaştıracak kadrodur” dedi.

“TEMENNİMİZ İLK MAÇIMIZDAN PUANLA DÖNMEKTİR”
Başarılı teknik adam, aynı Lig’de mücadele edecek olan Karadeniz Takımlarına dostluk mesajı da göndererek, “Aynı yörenin takımları olarak Samsun ve Orduspor ile mücadele edeceğiz. Aynı yörenin takımlarıyız. Aynı havayı soluyoruz. İnşallah aramızdaki derbilerin dostane geçmesini temenni ediyorum. İlk maçımızı da Samsunspor ile oynayacağız. Temennimiz ilk maçımızdan puanla dönmektir” diye konuştu.

“GENEL HATLARIYLA TAKIMIMIZ HAZIR DURUMDADIR”
Takımın genel havasıyla ilgilide açıklamalarda bulunan Mehmet Birinci, hiçbir takım sezonun ilk 3 haftasına kadar hazır hale gelemeyeceğini vurgulayarak, “3. ve 5. haftalarda hazır duruma gelirler. Diğer takımlar ne kadarsa lige ne kadar hazırsa bizde en az o kadar hazırız. Şu anda hazırlık maçlarımızı yapıyoruz. Tabi ki muhtemel kadro henüz belli değildir. Kadro oluşturmaya henüz vakit var. Ancak genel hatlarıyla takımımız hazır durumdadır. Moral ve motivasyon, takım içerisinde ki uyum sağlanmış durumdadır” diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor