Giresunspor yeni hocasıyla anlaştı

Giresunspor, Bahri Kaya'nın istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevine sezon sona kadar anlaşmaya vardığı Erhan Altın'ı getirdi. Giresunspor'da teknik direktör Bahri Kaya'nın istifasının ardından teknik adam arayışlarına giren Yeşil-beyazlı

Giresunspor yeni hocasıyla anlaştı

Giresunspor, Bahri Kaya'nın istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevine sezon sona kadar anlaşmaya vardığı Erhan Altın'ı getirdi.

Giresunspor'da teknik direktör Bahri Kaya'nın istifasının ardından teknik adam arayışlarına giren Yeşil-beyazlı ekip en son Kocaelispor'u çalıştıran Erhan Altın ile anlaşmaya vardı.

Giresunspor ile anlaşmaya varmasının ardından yeni takımı ile ilk antrenmanına çıkan Erhan Altın, kaybedecek vakitlerinin olmadığını belirterek, "Elazığ maçıyla iyi bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Bank Asya Lig'ini çok iyi bilen birisi olarak söylüyorum ki Giresunspor bu ligde en iyi ilk altı takım arasına girecek kadroya sahip.

 Böyle bir kadronun bulunduğu yer çok üzücü. Ben bu kadroya güvenerek gelen teklifi düşünmeden kabul ettim. Gelecek yılda yönetimle anlaşmaya varmamız halinde birkaç takviye ile bu kadronun süper lige yakışacağına inanıyorum. Bu kadro istediğini yapabilecek düzeyde. Hiç kimse Giresunspor ligden düşecek diye bir endişeye kapılmasın. Bizim hedefimiz gelecek yıl Süper Lig'dir" dedi.

Giresunspor, yeni teknik direktörü Erhan Altın nezaretinde hafta sonu sahasında ağırlayacak olduğu Elazığspor maçı hazırlıklarına teknik ve taktik ağırlıklı yaptığı çalışma ile sürdürdü.

ERHAN ALTIN KİMDİR?

28 Ağustos 1956 Samsun doğumlu Erhan Altın, Fenerbahçe, Göztepe ve Kocaelispor formalarını giydi. Teknik Direktör olarak da daha önce Çanspor, Eskişehirspor, Diyarbakırspor, Elazığspor, Akçaabat Sebatspor, Çaykur Rizespor Denizlispor, Bursaspor ve son olarak Kocaelispor takımlarına görev yaptı. Kocaelispor ve Denizlispor ile Süper Lig'de de çalışan 56 yaşındaki Erhan Altın ile İstanbul'da yapılan görüşmelerin ardından sezon sonuna kadar her konuda anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler