Giresunspor Volkan'a imzayı attırdı

Giresunspor transfer yaptı

Giresunspor Volkan'a imzayı attırdı
PTT 1'inci Lig takımlarından Giresunspor, geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor’da forma giyen Volkan Okumak ile 2 yıllığına prensipte anlaştı.

Geçtiğimiz hafta yapılan Genel Kurul’un ardından yeniden başkan seçilen Mustafa Bozbağ, teknik direktör Mustafa Kaplan’ın takımın başına getirilmesinden sonra transfere start verdi. Bir süredir görüşme halinde oldukları Volkan Okumak ile son kez görüşüp anlaşma sağladıklarını kaydeden Başkan Bozbağ, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor'da forma giyen Volkan Okumak ile 2 yıllığına prensipte anlaşma sağladı. Sol ve sağ kanat oynayabilen Volkan birçok takımın transfer listesinde bulunuyordu. Ancak bizim teklifimizi kabul eden Volkan, artık yeşil beyazlı formayı giyecek. Çok önemli bir transfere imza attık. Camiamıza hayırlı olsun. Önemli bir katkı sağlayacağını düşünüyorum".

Başkan Mustafa Bozbağ, güçlü bir ekip oluşturmak için transfer çalışmalarına devam edeceklerini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler