Giresunspor transferi iki futbolcu alarak kapatacak

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "Takıma sol bek ve ön libero alarak transferi tamamlamayı planlıyoruz" dedi. Özkul, yaptığı açıklamada, sezon hazırlıklarında takımın eksik noktalarının teknik heyet tarafından tespit edildiğ

Giresunspor transferi iki futbolcu alarak kapatacak

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "Takıma sol bek ve ön libero alarak transferi tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

Özkul, yaptığı açıklamada, sezon hazırlıklarında takımın eksik noktalarının teknik heyet tarafından tespit edildiğini söyledi.

Kendilerine verilen rapora göre iki oyuncu daha transfer edeceklerini ifade eden Özkul, "Takıma sol bek ve ön libero alarak transferi tamamlamayı planlıyoruz. Aksi bir durum olmadığı takdirde iki oyuncudan başka transfer yapmayacağız" dedi.

Özkul, transfer konusunda aceleci davranmayacaklarını belirterek, "Spor Toto Süper Lig'den de boş kalacak oyuncular olacaktır. Biz bunları da dikkate alacağız. Giresunspor'a en iyi transferi yapmaya çalışıyoruz. Her ihtimali göz önünde bulunduruyoruz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor