Giresunspor transfere hız verdi!

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "İç transfer görüşmelerini bu hafta içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Yeni teknik direktörümüzü de bu hafta içerisinde belirleyeceğiz" dedi.Özkul, yönetim kurulu olarak yaptıkları toplantıd

Giresunspor transfere hız verdi!

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "İç transfer görüşmelerini bu hafta içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Yeni teknik direktörümüzü de bu hafta içerisinde belirleyeceğiz" dedi.

Özkul, yönetim kurulu olarak yaptıkları toplantıda göreve devam etme yönünde karar almalarının ardından gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde iç transfer görüşmelerine başladıklarını belirten Özkul, "Mevcut kadromuzu korumak istiyoruz. Bunun için iç transferde tüm oyuncularımıza davet gönderdik. 'Gelin görüşelim' diyerek çağrıda bulunduk. Olumlu yanıt verip gelenlerle görüşmelerimiz sürüyor. Bu hafta içerisinde iç transfer görüşmelerini tamamlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Yönetim kurulu olarak gelecek sezon için 10 milyon liralık bir bütçe oluşturduklarını ve transfer görüşmelerini bütçeleri doğrultusunda gerçekleştireceklerini aktaran Özkul, şunları kaydetti:

"Kesinlikle bütçemizi aşacak, zorlayacak transferler gerçekleştirmeyeceğiz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Aceleci de değiliz. Giresunspor'un bütçesi ve hedeflerine uygun isimleri kadromuza katacağız. Geçtiğimiz yıllarda uyguladığımız bu sistem son derece başarılı oldu. İki sezon önce bir alt ligde şampiyon olduk, geçen sezon da çok ciddi bütçelere sahip takımların yer aldığı PTT 1. Lig'de de tutunmayı başardık. Gelecek sezon da aynı uygulamayı sürdüreceğiz."

Teknik direktör arayışlarını da sürdürdüklerini kaydeden Özkul, "Bazı isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Yeni hocamızı bu hafta içerisinde belirleyeceğiz. Giresunspor gelecek sezon için büyük hedefler peşinde olacak. Bunun için de Giresunspor'u hedeflerine taşıyacak bir isimle anlaşacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor