Giresunspor transferde hız kesmiyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, "Bir kaleci ve 2 oyuncuyu daha kadromuza katmayı hedefliyoruz" dedi.Bozbağ, bir dolmuş kooperatifi tarafından gerçekleştirilen toplu kombine alım töreninde yaptığı konuşmada, transfe

Giresunspor transferde hız kesmiyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, "Bir kaleci ve 2 oyuncuyu daha kadromuza katmayı hedefliyoruz" dedi.

Bozbağ, bir dolmuş kooperatifi tarafından gerçekleştirilen toplu kombine alım töreninde yaptığı konuşmada, transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Bugüne kadar 14 futbolcuyu kadrolarına kattıklarını ifade eden Bozbağ, "Transferler çalışmalarımız devam ediyor. Bir kaleci ve 2 oyuncuyu daha kadromuza katmayı hedefliyoruz. Belirlediğimiz isimlerle görüşmeler halindeyiz" dedi.

“Kazanmayı arzulayan ve bu doğrultuda mücadele edecek bir takım oluşturuyoruz” diyen Bozbağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Koşan ve mücadele eden gençlerden kurulu bir takıma sahibiz. Giresunspor kazanmayı arzulayan bir takım hüviyetine büründü. O bakımdan grubun güçlü ekiplerden oluşması kimseyi umutsuzluğa itmesin. Giresunspor bu sezon zoru başaracak ve üst sıralara oynayacaktır”

Bozbağ, konuşmasının ardından kooperatif başkanı Çağlar Doğan’a kombineleri teslim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor