Giresunspor Trabzonlu hocayı yeniden istiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ,”Teknik direktör Mehmet Birinci ile yeniden anlaşmak istiyoruz. İlk görüşmemiz olumlu geçerek, prensip anlaşmasına vardık. Son kez bir kez daha görüşerek kesin anlaşma yapmak istiyoruz” d

Giresunspor Trabzonlu hocayı yeniden istiyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ,”Teknik direktör Mehmet Birinci ile yeniden anlaşmak istiyoruz. İlk görüşmemiz olumlu geçerek, prensip anlaşmasına vardık. Son kez bir kez daha görüşerek kesin anlaşma yapmak istiyoruz” dedi.
 
Bozbağ, basına yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak önceliklerinin teknik direktörün belirlenmesi olduğunu belirtti.
 
Teknik direktör olarak önceliklerinin Giresunspor’a şampiyonluk sevinci yaşatan Trabzonlu Mehmet Birinci olduğunu kaydeden Bozbağ,”Mehmet hoca bizim ailemizden birisi. Kendisi ile bir kez görüştük. Bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Prensip anlaşmasına vardık. Haftaya kendisi ile son kez görüşeceğiz. Biz kendisi ile devam etmek istiyoruz. Yapacağımız görüşmenin olumlu geçeceğini ve kesin anlaşmaya varacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
 
İç transfer görüşmelerinin de devam ettiğini aktaran Bozbağ, şöyle konuştu:
 
 ”Belirlediğimiz isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Bir hafta içerisinde iç transferi tamamen sonlandırmak istiyoruz. Giresunspor’un bütçesi belli. Biz de bu bütçemiz çerçevesinde hareket ediyoruz. Sık eleyip, ince dokuyacağız. Hata yapmak istemiyoruz. Onun için dış transferde aceleci davranmayacağız.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor