Giresunspor Tepecikspor'dan Çekinmiyor

Giresunspor teknik direktörü Ergün Penbe, " İstanbul'da karşılaşacağımız Tepecikspor, ligin güçlü ekiplerinden ama çekinmiyoruz. Hedefimiz galibiyet" dedi.Tepecikspor maçının hazırlıklarını hafta başından bu yana sürdürdüklerini ve bir de antrenman maçı o

Giresunspor Tepecikspor'dan Çekinmiyor


Giresunspor teknik direktörü Ergün Penbe, " İstanbul'da karşılaşacağımız Tepecikspor, ligin güçlü ekiplerinden ama çekinmiyoruz. Hedefimiz galibiyet" dedi.

Tepecikspor maçının hazırlıklarını hafta başından bu yana sürdürdüklerini ve bir de antrenman maçı oynadıklarını belirten Ergün Penbe, geçen hafta Çankırıspor karşısında aldıkları 3 üç puanın oyuncular üzerinde olumlu etki yarattığına dikkat çekerken şunları söyledi:

"Ancak bu rehavete dönüşürse çok sıkıntı yaşarız. Bulancak Belediyespor ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasında oyuncularımın üzerinde bir rehavet var gibi gördüm. Bunun önlemini mutlaka alacağız. Tepecikspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Rakibimiz play off'u kovalıyor. Biz de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veriyoruz. Kolay maç değil. Rakibimizin sahasının sentetik olması bizim için dezavantaj. Ancak biz kesinlikle kolay lokma değiliz. Bunu da ikinci yarıda oynadığımız maçlarda gösterdik. İki dış saha maçımızdan puan çıkardık. Bu karşılaşmayı alışık olmadığımız bir zeminde oynayacağız. Her hangi bir sıkıntı yaşamamak için çalışmalarımızı sentetik sahada yaptık. Tepecik'e 3 puan almak için gideceğiz."

7 OYUNCU KART SINIRINDA

Bu arada Giresunspor'da kart sınırında bulunan Aydın Kuzu, Necati, Ömer Karancı, Ramazan, Sezer, Süleyman ve Veysel'in saha içinde sakin olmaları ve sadece maça odaklanmaları istenildi.

Yeşil beyazlı ekip yarın Trabzon'dan uçakla İstanbul'a geçecek. Avcılar'daki Hilton Otel'de kampa girecek olan Giresunspor, pazar günü maçın ardından yine uçakla dönecek.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor