Giresunspor taraftarını bekliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, 11 Mayıs Pazar günü Yeni Malatyaspor ile oynayacakları son lig maçına yeşil-beyazlı taraftarları davet etti. Bozbağ, yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor'u yenmeleri durumunda

Giresunspor taraftarını bekliyor
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, 11 Mayıs Pazar günü Yeni Malatyaspor ile oynayacakları son lig maçına yeşil-beyazlı taraftarları davet etti.
 
Bozbağ, yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor'u yenmeleri durumunda şampiyon olarak PTT 1. Lig'e yükseleceklerini belirtti.
 
Yeni Malatyaspor karşısında sezonun en önemli maçını oynayacaklarına işaret eden Bozbağ, bu zorlu maçta Giresun halkının desteğine büyük ihtiyaç duyduklarını aktardı.
 
"Alın terimizi ve bir senelik emeğimizin karşılığını alabilmek için hep beraber Atatürk Stadyumu'nda olmalıyız" diyen Bozbağ, şunları kaydetti:
 
"Sadece Giresun'da yaşayan halkımıza seslenmiyoruz. Edirne, Çanakkale, İzmir, Bursa, İstanbul, Ankara ve Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan Giresunluları ve Çotanak armamıza gönül vermiş herkesi Yeni Malatyaspor maçına bekliyoruz. Unutmayalım ki bu Giresunspor’un kurtuluş mücadelesidir. El birliğiyle bu işin de üstesinden alnımızın akıyla çıkalım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor