Giresunspor tam 370 gün sonra...

Giresunspor sahasında mağlup oldu

Giresunspor tam 370 gün sonra...
TFF 1. Lig'in 8. haftasında sahasında Boluspor'a 2-1 mağlup olan Giresunspor, 370 gün sonra sahasında bir lig karşılaşmasını kaybetti. 

Ligde geçen sezonun 8. haftasında, 19 Ekim 2015'te Yeni Malatyaspor'a 2-1 mağlup olan yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmadan sonra iç sahada çıktığı 16 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. Boluspor maçına kadar 370 günde kendi sahasında 16 karşılaşma oynayan Karadeniz temsilcisi, bu müsabakaların 12'sini kazanırken, 4'ünden beraberlikle ayrıldı. 

Giresunspor'un iç sahada 16 maç süren yenilmezlik serisi 2-1 kaybedilen Boluspor karşılaşmasıyla sona ermiş oldu. 

Giresunspor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu,yaptığı açıklamada, iç saha maçlarında yakaladıkları yenilmezlik serinin sona ermesinden büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Kazancıoğlu, Boluspor maçında iyi mücadele etmelerine rağmen ikinci golü bulamadıklarını belirterek, "Kendi evimizde çok iyi sonuçlar alıyorduk. 16 maçta 12 galibiyet, 4 beraberlik elde etmiştik. Bu seriyi sürdürmek için Boluspor karşısına çıkmıştık ama olmadı. 370 gün sonra kendi evimizde maç kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz." diye konuştu.

Boluspor maçında üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu savunan Kazancıoğlu, "Rakibimiz karşısında öne geçtik. Farkı artırabilecek pozisyonları da bulduk ancak bunları değerlendiremedik. Boluspor fırsatları değerlendirdi ve kazandı." ifadelerini kullandı.

Ligin 9. haftasında, 31 Ekim Pazartesi günü konuk edecekleri Göztepe'yi yenerek, yeni bir seri yakalamak istediklerini belirten asbaşkan Kazancıoğlu, "Giresunspor güçlü bir kulüp. İç sahadaki seri Boluspor maçıyla bozulmuş olabilir ancak 9. haftada sahamızda yapacağımız Göztepe müsabakasını kazanarak yeniden bir seri yakalayacağız. Ligde daha çok maç, alınacak çok puan var. Kalan haftalarda işi daha da sıkı tutarak hedefimize doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler