Giresunspor start verdi

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, kulübün tesislerindeki antrenmanla sezon hazırlıklarına başladı.Teknik direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, düz koşunun ardından, kondisyon hareketleriyle çalışmayı tamamladı.Yeşi

Giresunspor start verdi

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, kulübün tesislerindeki antrenmanla sezon hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, düz koşunun ardından, kondisyon hareketleriyle çalışmayı tamamladı.

Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Birinci, gazetecilere, çok araştırarak mütevazı kadro kurduklarını söyledi.

Takımdaki oyuncuların isim yapmış futbolcular olmadığını ancak onlardan en iyi şekilde faydalanacaklarını dile getiren Birinci, şöyle konuştu:

"Siz de geçen sene şahit oldunuz, Giresun takımında üç futbolcu ismi say denilseydi sayamazdınız. Tanınmamış arkadaşlardı ama kadro, birlik, beraberlik, inanç içerisindeydi. Taraftarın, yönetimin ve basının da çok büyük desteğini gördük, o takım geldi, şampiyon oldu. Bu sene de öyle mütevazı bir takım kurduk. Bu sene öncelikli amacımız ligde kalmak ancak mucizeler de yapabiliriz, sürprizler de yapabiliriz. Şu anda 4-5 kişi daha kadromuza katabilirsek sıkıntı yaşamayız. Önümüzde 1,5 ay var. Kampta eksikleri görürsek de yeni arkadaşları adapte ederiz."

Birinci, hazırlıkların ilk etabının Giresun'da 13 gün süreceğini belirterek, "Üç günlük bayram arası vereceğiz, ondan sonra da Kartepe'de hazırlıklara devam edeceğiz. Buradaki çalışmalarımız fizik kondisyon, Kartepe'de de teknik, taktik ağırlıklı olacak. 4 veya 5 hazırlık maçı düşünüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler