Giresunspor şike sürecinde mağdur olmuş!

Şike sürecine karşı dava açacaklar

Giresunspor şike sürecinde mağdur olmuş!
3 Temmuz Sürecinde adı geçen kulüplerden biri olan Giresunspor sürece karşı dava açmaya hazırlanıyor! Bu durumda Giresunspor bir anlamda asıl mağdur taraf olan Trabzonspor camiasının da karşısına geçmiş olacak.

 Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ kulübün 3 temmuz sürecinde büyük zarara uğradığını savunarak dava açmaya hazırlandıklarını dile getirdi. Bozbağ, “Hukuka saygımız var. Şike davasıyla ilgili çok ciddi bir davaya hazırlanıyoruz. Diğer mağdur olan kulüpler gibi. Bu mağduriyetin gücümüz yettiği kadar peşine düşeceğiz. Giresunspor’a zarar verenler ve Giresunspor’un adını kim zedelediyse bununla ilgili ne gerekiyorsa gereğini yapacağız” dedi.

Bilindiği gibi 3 Temmuz şike sürecinde dönemin Giresunspor Başkanı Olgun Peker tıpkı Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım gibi şike suçundan hapse girmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor