Giresunspor şanssılıktan yakınıyor

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Giresunspor oynadığı maçlarda hiçbir rakibine ezilmemiştir ama futbolun içerisinde olan bazı şansızlıklar yaşamıştır" dedi.Bozbağ,  yaptığı açıklamada, ligde şu ana kadar şanssızlıklar

Giresunspor şanssılıktan yakınıyor

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Giresunspor oynadığı maçlarda hiçbir rakibine ezilmemiştir ama futbolun içerisinde olan bazı şansızlıklar yaşamıştır" dedi.

Bozbağ,  yaptığı açıklamada, ligde şu ana kadar şanssızlıklarla dolu 5 hafta geçirdiklerini söyledi.

Ligdeki karşılaşmalarda şans faktörünün takımın yanında olmadığını ifade eden Bozbağ, "Giresunspor, oynadığı maçlarda hiçbir rakibine ezilmemiştir ama futbolun içerisinde olan bazı şansızlıklar yaşamıştır. İnşallah bu takım düzelecek" diye konuştu.

Bozbağ, ilk yarıyı en iyi yerde bitireceklerini belirterek, "İlk yarı itibariyle bazı şeyler bizim için daha farklı olacak. Borç olayımız daha fazla azalacak. Ben önümüzü daha rahat görebileceğimizi düşünüyorum ama 17 puanın üstü bizim için rahatlatıcı olacak" ifadesini kullandı.

Ligde karşılaşacakları Osmanlıspor maçına da değinen Bozbağ, her takıma karşı sahaya nasıl çıkıyorlarsa Osmanlıspor maçında da galip gelmek için mücadeleye edeceklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor