Giresunspor Mali krizi aşmaya çalışıyor!

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, mali krizi aşmayı başaramazlarsa kulübün önünü açacaklarını söyledi.    Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ ve yönetim kurulu üyeleri Giresunspor Tesisleri'nde son günlerde kulübün içinde bulunduğu mali krize

Giresunspor Mali krizi aşmaya çalışıyor!
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, mali krizi aşmayı başaramazlarsa kulübün önünü açacaklarını söyledi. 
 
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ ve yönetim kurulu üyeleri Giresunspor Tesisleri'nde son günlerde kulübün içinde bulunduğu mali krize ilişkin basın toplantısı düzenledi. 
 
Ekim ayında ödeyecekleri çeklerle ilgili bir açmazın içerisine girdiklerini belirten Bozbağ, "Bir hafta boyunca hiç durmadan gerek mülki amirlerimiz, gerek kendi aramızda çeşitli çalışmalar içerisindeyiz. Krizi çözmeye çalışıyoruz. Kriz derken bu bir maddi kriz, onun dışında başka bir şeyimiz yok. Söylemim, tarzımız, kararımız. İlk günkü söylediğim gibi bunları başaramazsak gerçekten Giresunspor'un önünü açacağız. Bu işi beceremezsek bu toplumun karşısına çıkmayız" şeklinde konuştu.
 
Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin kendilerine kaynak bulduğunu ancak kaynağın kendilerine Aralık ayı içerisinde ulaşacağını ifade eden Bozbağ, "Aralık ayına kadar olan sorunu nasıl aşarız bunun için çalışıyoruz. Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun da aynı tarihler arasında yardımı olacak. O da yaklaşık 500-600 bin lira civarında olacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor