Giresunspor Malatya'ya hazırlanıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 19 Ekim Pazartesi sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.   İl Özel İdaresi Gençlik Merkezi'nde, teknik direktör Sefer Yılmaz yönetimindeki antrenman koşuyla başladı. 5'e 2 top kapma çalı

Giresunspor Malatya'ya hazırlanıyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 19 Ekim Pazartesi sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
 
İl Özel İdaresi Gençlik Merkezi'nde, teknik direktör Sefer Yılmaz yönetimindeki antrenman koşuyla başladı. 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden idman, çift kale maçla sona erdi.
 
Orta saha oyuncusu Rıdvan Sağlam, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor maçının kendileri için önemli olduğunu söyledi.
 
Üç haftadır galip gelemediklerine dikkati çeken Sağlam, "İnşallah içeride artık taraftarımızın da desteğiyle galip gelmek istiyoruz, çünkü üç haftadır galip gelemiyoruz ve herkeste bir galibiyet özlemi var. İnşallah Giresunspor taraftarına ve camiasına bu hafta galibiyet armağan etmek istiyoruz" dedi.
 
Bir diğer orta saha oyuncusu Fevzi Özkan ise milli maç arasından sonra seyircilerinin önüne çıkacaklarını belirterek, "Yeni Malatyaspor maçına çok iyi hazırlandık, iyi antrenmanlar yaptık. Önümüzde üç tane güzel maç serisi var. Hedefimiz üçte üç ama en önemli maç Yeni Malatyaspor maçı. Ondan sonra da inşallah Kayseri Erciyesspor maçını da kazanıp ikide iki yapmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor