Giresunspor Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Ahmet Ertem, bu hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde Çankırıspor'u mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Ertem, yaptığı açıklamada, iyi bir sezon öncesi hazı

Giresunspor Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Ahmet Ertem, bu hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde Çankırıspor'u mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
 
Ertem, yaptığı açıklamada, iyi bir sezon öncesi hazırlık dönemi geçirdiklerini ve lige hazır olduklarını belirtti. 
 
Ligin ilk haftası oynanan tüm maçların zor olduğuna işaret eden Ertem,"Başlangıçlar her zaman zor olmuştur. İlk maçlar çok önemlidir. Her takım, her takımı, içerde ya da deplasmanda yenebilir. O nedenle Çankırıspor maçı çok zor geçecek. Ancak bu ilk maçtan galibiyetle ayrılacak güce ve inanca sahibiz. İyi hazırlandık. Lige iyi bir başlangıç yapacağız" dedi.
 
Çankırıspor karşısında en büyük silahlarının Giresunspor taraftarları olacağını aktaran Ertem, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Rakibimize tabi ki saygı duyuyoruz. Ama bizim için önemli olan, bizim oyunumuz ve yapacaklarımız. İyi başlamak düşüncesindeyiz. Taraftarlarımıza ligin ilk maçında galibiyet hediye etmek istiyoruz. Bu maçta taraftarlarımıza büyük görevler düşüyor. Taraftar, takımın her zaman 12. adamıdır. Giresunspor taraftarlarının da farklı bir atmosferi ve bir kimliği vardır. Coşkuyla ve ruhla takımlarını destekledikleri takdirde bu destek sahadaki futbolculara yansıyacaktır" 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler