Giresunspor Karşıyaka'ya bileniyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, sahasında Karşıyaka ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde Giresun Atatürk Stadı'nda koşuyla başlayan antrenman, kondisyon hareketleriyle tamamlandı. Bir süre önce fibula kem

Giresunspor Karşıyaka'ya bileniyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, sahasında Karşıyaka ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde Giresun Atatürk Stadı'nda koşuyla başlayan antrenman, kondisyon hareketleriyle tamamlandı. Bir süre önce fibula kemiğinden ameliyat olan Jones idmana katılmadı.

 Kulübün asbaşkanı Ercan Pamuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında Karşıyaka ile karşılaşacaklarını söyledi.

Karşıyaka maçının puan cetvelinde üst sıralara tırmanmak açısından önemli olduğunu belirten Pamuk, şöyle konuştu:

"Geçen yılki gibi hedef belirlemeden tek tek gidiyoruz. Hedefimiz ligde kalıcı olmak ama maçları oynadıkça, iyi sonuçlar aldıkça hedefimizi de yükselteceğiz. Bu hafta da iyi bir seyirci olacağını düşünüyoruz. Herkes oldukça istekli. Büyük ihtimalle taraftar açısından en kalabalık maçlarımızdan biri olacak. İnşallah seyircimizin desteğiyle galip geleceğiz. Futbolcuların teknik direktöre alışma devresi geçti. Hoca da takıma alıştı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler