Giresunspor kaptı kaçtı!

 TFF 1. Lig'in 29. haftasında Giresunspor ile Kartalspor kozlarını paylaştı. Giresun Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip tek golle kazanmayı başardı.Giresunspor'a 3 puanı getiren tek golü 31. dakikada Serdar Eylik kaydederken; Giresunsp

Giresunspor kaptı kaçtı!

 

TFF 1. Lig'in 29. haftasında Giresunspor ile Kartalspor kozlarını paylaştı. Giresun Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip tek golle kazanmayı başardı.

Giresunspor'a 3 puanı getiren tek golü 31. dakikada Serdar Eylik kaydederken; Giresunspor çok kritik puanları hanesine yazdırmış oldu. Ligde 29 puanla 16. sırada bulunan Karadeniz temsilcisi, en yakın rakibi Tavşanlı Linyit ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 2'ye indirirken; kümede kalma umutlarını sürdürmeyi başardı.

Ligde bir dönem yakaladığı ivmeyle basamakları hızla tırmanan Kartalspor ise bu maçla birlikte kazanamama serisini 3 maça çıkardı ve play-off hedefinden oldukça uzaklaştı. Maç fazlasıyla beşinci Çaykur Rizespor'un 9 puan gerisinde kalan bordo-beyazlılar ligin 30. haftasında kendi sahasında Boluspor'u konuk edecek.

Karşılaşmanın 54. dakikasında kırmızı kart görerek Giresunspor'u 10 kişi bırakan Cem Gürhan ise önümüzdeki hafta Karadeniz ekibinin Denizlispor ile deplasmanda oynayacağı mücadelede forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler