Giresunspor kaçan 2 puana yanıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı Ercan Pamuk, Kayserispor karşısında galibiyeti kaçırdıkları için üzüldüklerini söyledi.Pamuk,  yaptığı açıklamada, dün akşam kendi sahalarında konuk ettikleri Kayserispor ile golsüz berabere kaldıklarını an

Giresunspor kaçan 2 puana yanıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı Ercan Pamuk, Kayserispor karşısında galibiyeti kaçırdıkları için üzüldüklerini söyledi.

Pamuk,  yaptığı açıklamada, dün akşam kendi sahalarında konuk ettikleri Kayserispor ile golsüz berabere kaldıklarını anımsattı. 

Kayserispor karşısında futbolcularının ligin en iyi mücadelesini sahada gösterdiklerini belirten Pamuk, oyunculara teşekkür etti.

Kayserispor'un bu ligin en iyi ve güçlü ekiplerinden biri olduğunu dile getiren Pamuk, "Böyle bir takıma karşı futbolcularımız 90 dakika boyunca olağanüstü bir mücadele verdi. Bu sezonun en iyi mücadelesini Kayserispor karşısında sahada ortaya koydular. Hepsinin alınlarından öpüyoruz" diye konuştu. 

Pamuk, Kayserispor karşısında galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını aktararak, "Karşılaşmada galibiyete yakın taraf bizdik. Gol fırsatlarımızı değerlendirebilseydik sahadan galip ayrılacaktık. Ancak olmadı. Kazanamadığımız için üzgünüz" dedi.

Lige verilen bir haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirerek, Adanaspor karşılaşmasına hazırlanacaklarını anlatan Pamuk, Adanaspor'u yenerek ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler