Giresunspor imzayı attırdı!

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, Polonya'nın Zagrebie Lubin takımında forma giyen Nijeryalı David Solomon Abwo ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, kulübün tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşm

Giresunspor imzayı attırdı!

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, Polonya'nın Zagrebie Lubin takımında forma giyen Nijeryalı David Solomon Abwo ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, kulübün tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, daha önce prensip anlaşmasına vardıkları Abwo ile her türlü konuda resmen anlaştıklarını söyledi.

Abwo'yu bir süredir takip ettiklerini anlatan Bozbağ, "Oynadığı maçları kasetlerden izledik. Futbolculuğu ile kişiliğiyle Giresunspor'a çok şeyler katacaktır. Buraya niye geldiğini iyi biliyor. Kendisine çok güveniyoruz. Giresunspor'un önemli silahlarından olacak. İnşallah uzun yıllar bize hizmet eder. Bir yıllık sözleşme imzaladık. Hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Bozbağ, Yunanistan, Brezilya ve Hırvatistan'da futbol yaşantılarını sürdüren 3 forvet oyuncusu ile görüşmelerin devam ettiğini aktararak, "Yine dış transferde yerli oyuncu olarak birer sağ bek ve sol bek alacağız. Yine bir kaleciyi daha kadromuza katacağız. Görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu. 

David Solomon Abwo ise Giresun'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Temennim bir yıl boyunca Giresunspor'a gereken her türlü katkıyı vermek. Bunun için mücadele edeceğim. 2006 yılında Gençlerbirliği'nde 6 ay futbol oynadım. Tekrar Türkiye'ye döndüğüm için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Abwo, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor