Giresunspor iddialı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor, Kartepe'de yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.Teknik direktör Ahmet Ertem yönetiminde ikinci etap kamp çalışmalarına devam eden Giresun temsilcilsi, sabah antrenmanında teknik ve taktik ağırlıklı çal

Giresunspor iddialı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor, Kartepe'de yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Ahmet Ertem yönetiminde ikinci etap kamp çalışmalarına devam eden Giresun temsilcilsi, sabah antrenmanında teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı.Ertem, yaptığı açıklamada, ilk etap kamp çalışmalarını tesislerinde tamamladıklarını, ikinci etap çalışmaları kapsamında Kocaeli'ye geldiklerini söyledi.İyi bir çalışma ortamına sahip olduklarını ifade eden Ertem, antrenmanlarda futbolcu performansının üst seviyelere çıktığını vurguladı.Ertem, kamp çalışmalarının takıma faydalı olacağına inandığını belirterek, "İlk etap kamp çalışmalarında fiziksel kondisyonu kazandık. Burada özel kondisyon, teknik ve taktik çalışıyoruz.

Yeni bir takım olduğumuz için oyun sistemi ve anlayışı açısından taktiksel çalışmalarla maçlara ihtiyacımız var. Bu konuda da eksiklerimizi giderdik. Bulunduğumuz grup zor bir grup, hedefe oynayan çok sayıda takım var. Geçen sezon PTT 1. Ligi'den küme düşen takımlar var. Grubumuzda çok fazla deneyimli şehir takımının olması, lig atmosferini biraz zorlayacak. Herkes kadar bizde iddialıyız. Gidebildiğimiz kadar gideceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor