Giresunspor galibiyete odaklandı

PTT 1. Lig ekibi Giresunspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Adanaspor maçından galibiyet hedefliyor. Kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, yaptığı açıklamada, takım olarak galibiyete odaklandıklarını ve bu anlamda çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi. Hafta

Giresunspor galibiyete odaklandı
PTT 1. Lig ekibi Giresunspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Adanaspor maçından galibiyet hedefliyor.
 
Kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, yaptığı açıklamada, takım olarak galibiyete odaklandıklarını ve bu anlamda çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.
 
Hafta sonu deplasmanda Kayserispor karşısında alınan 4 - 0'lık yenilginin morallerini bozduğunu anlatan Kurt, bu maçı unutmak ve moral, motivasyonu yüksek tutmak için Adanaspor maçını kazanmak istediklerini vurguladı.
 
Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde hazırlıkların en iyi şekilde yapıldığını ifade eden Kurt, "Oyuncularımızla da görüştük. Bu maçı almak için söz verdiler. Sahamızda oynayacağımız Adanaspor maçından 3 puan alacağımıza inanıyoruz" dedi.
 
Kurt, Adanaspor maçının kendileri için önemli olduğunu belirterek, tüm taraftarı takımını desteklemek için tribünlere beklediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor