Giresunspor final gibi hazırlanıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un başkanı Mustafa Bozbağ, 21 Kasım Cumartesi günü evlerinde oynayacakları Karşıyaka maçının kendileri için final niteliğinde olduğunu söyledi.   Bozbağ, yaptığı açıklamada, hedeflerinin zorlu maçtan galip çıkmak olduğu

Giresunspor final gibi hazırlanıyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un başkanı Mustafa Bozbağ, 21 Kasım Cumartesi günü evlerinde oynayacakları Karşıyaka maçının kendileri için final niteliğinde olduğunu söyledi.
 
Bozbağ, yaptığı açıklamada, hedeflerinin zorlu maçtan galip çıkmak olduğunu vurgulayarak, "Ligde son 2 maçımızı kazanarak önemli çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı Karşıyaka maçında da sürdürmek istiyoruz. Karşıyaka karşılaşması bizim için final niteliğinde. Kazanmamız halinde ligde farklı hedefler koyarak, emin adımlarla ilerlememiz mümkün olacak. Sahada 90 dakika boyunca mücadele edecek ve sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
 
Giresunspor taraftarından Karşıyaka maçında tribünleri doldurmalarını isteyen Bozbağ, şöyle devam etti:
 
"Karşıyaka maçında en büyük silahımız yine taraftarımız olacak. Bu maçta kendilerini yanımızda görmek istiyoruz. Bugüne kadar birçok zorluğu taraftarımızla birlikte aştık. Yine onların destekleriyle Karşıyaka engelini aşacağımıza inancımız tam. Umarım her şey bizim istediğimiz gibi olur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler