Giresunspor evinde berabere kaldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Giresunspor kendi sahasında Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı.Giresunspor Teknik Direktörü Ahmet Ertem, maç sonu yaptığı açıklamada, "Kazanılması gereken bir maçtı ve bizim için önemli bir virajdı. İyi bir oyun oynadık ama skor

Giresunspor evinde berabere kaldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Giresunspor kendi sahasında Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı.

Giresunspor Teknik Direktörü Ahmet Ertem, maç sonu yaptığı açıklamada, "Kazanılması gereken bir maçtı ve bizim için önemli bir virajdı. İyi bir oyun oynadık ama skora yansıtamadık. 33. dakikada hakem faktörü ortaya çıkınca sayısal anlamda eksik kaldık. Çok gol pozisyonu yakaladık ve iyi mücadele ettik. Yapılan mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Çok kazanmak istiyorduk maalesef olmadı. Yakaladığımız gol pozisyonlarını sonuçlandıramıyoruz. Gol sıkıntısı yaşıyoruz. Bunu gidermeye çalışıyoruz. Bu sorun düzelecek diyorum” dedi.

Sarıyer Teknik Direktörü Mehmet Birinci ise, hakeme sitem ederek, "Giresunspor’un gol yollarında sorunu var. Ancak iyi mücadele eden bir ekip. Sahada çok kötü bir hakem vardı. Giresunsporlu Çağrı'nın atıldığı pozisyon penaltıydı. Ama Giresunspor’un 1-0 öne geçtiği penaltı, penaltı değildi. Çok kötü bir hakemin yönettiği maçta hır çıkmadan bitmesi ise iyi oldu” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor