Giresunspor En Kötü Günlerini Yaşıyor

Spor Toto 2'inci lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Giresunspor, 45 yıllık geçmişinde ilk kez evinde üst üste oynadığı 5 maçtan sadece 1 puanla ayrıldı.Bu sezon sahasında oynadığı ilk üç karşılaşmada rakiplerini mağlup eden Giresunspor, daha sonra düşüşe g

Giresunspor En Kötü Günlerini Yaşıyor

Spor Toto 2'inci lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Giresunspor, 45 yıllık geçmişinde ilk kez evinde üst üste oynadığı 5 maçtan sadece 1 puanla ayrıldı.

Bu sezon sahasında oynadığı ilk üç karşılaşmada rakiplerini mağlup eden Giresunspor, daha sonra düşüşe geçti. Yeşil beyazlı ekip Fethiyespor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Bozüyükspor'a 2-1, Hatayspor'a 3-1, Pendikspor'a da 1-0 yenildi. 'Çotanaklar' son olarak da, 1 yıldır deplasmanlarda galip gelemeyen Sakaryaspor karşısında sahadan yenilgiyle ayrıldı.
 
Geçen sezon transfer yapamadan lige başlayan Giresunspor'un o dönemde bile üst üste 5 iç saha maçında böyle sonuçlarla karşılaşmadığı hatırlatıldı. Çotanaklar, ligin 15. haftasını 14 puanla 15'inci sırada tamamladı. Yeşil beyazlılar bu haftayı bay geçirdikten sonra ilk yarıyı deplasmanda Sariyer ile oynayacağı maçla tamamlayacak. 
 
YARIN İZİNE ÇIKACAKLAR 
 
Sakaryaspor maçının ardından izinlerin iptal olmasıyla birlikte günde çift antrenman birden yaparak deplasmanda oynayacağı Sarıyer maçının çalışmalarına devam eden Giresunspor bugün Tempo düşürdü. Yeşil-beyazlılar Antrenör Cengiz Demirel gözetiminde bugün tesislerde tek çalışma yaptı.
 
Çalışmaya, dizindeki ağrıları devam eden savunma oyuncusu Süleyman Varlık çıkmadı. Fatih Şen ise, takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Yeşil beyazlılar yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından da izne çıkacak, Pazartesi sabahı yeniden tesislerde toplanarak teknik direktör Ergün Penbe gözetiminde Sarıyer maçının hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. 
 
RAMAZAN DURMADI, FİLELERİ HAVALANDIRDI 
 
Giresunspor'un tecrübeli orta saha oyuncularından Ramazan Durdu, gol umutları Ümit Teke ve Uğur Işıkal'ı geride bırakarak 15 hafta sonunda en skorer oyuncu oldu. 
 
Ümit Teke ve Uğur Işıkal bu sezon sadece birer kez rakip fileleri havalandırırken, Ramazan Durdu da, biri Ziraat Türkiye Kupası maçı olmak üzere toplam 5 gol kaydetti. Ramazan, bu gollerin 3'ünü penaltıdan attı. Giresunspor'un orta sahasında görev alan Burak Karaduman, Veysel Kılıç ve Sezer Sezgin de birer kez rakip fileleri havalandırdı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler