Giresunspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Giresunspor'da İldiz üzgün olduklarını söyledi

Giresunspor'da mağlubiyet üzüntüsü
TFF 1. Lig'in 13. haftasında sahasında Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Giresunspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "İlk devredeki oyun biraz yakışmadı.İkinci yarıda reaksiyon gösterdik, oyunu ve skoru çok istedik. Ama olmadı, üzgünüz." dedi.

İldiz, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, rakipleri karşısında ilk yarıdaki oyundan memnun olmadığını, özellikle ikinci yarıda çok daha etkili mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Kaybettikleri için üzgün olduklarını vurgulayan İldiz,"Sahamızda son derece zor bir müsabakaya çıktık. İlk 45 dakika ile ikinci 45 dakika çok farklı bir müsabaka oldu. Tam oyuna iyi başlayacağız derken, beklenmedik bir gol yememiz bizim dengelerimizi biraz bozdu." diye konuştu.

İlk 45 dakikayı istedikleri şekilde bitiremediklerine değinen İldiz, "İkici devre ise iyi oyun ile beraberlik golünü bulduk. İyi oynarken bir anlık konsantre kaybı ile 2. golü yedik. Oyunun sonuna kadar maçı kovaladık. Çok goller, inanılmaz goller kaçırdık. İkinci yarıdaki mücadelemizin sonucunda maçın sonucunun böyle olmaması lazımdı. Futbolda yakaladıklarını atacaksınız. İlk devredeki oyun biraz yakışmadı.İkinci yarıda reaksiyon gösterdik. Oyunu, skoru çok istedik. Ama olmadı, üzgünüz." ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor